Platsbyggda möbler i Helsingborg med omnejd

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda. Jag tror att ni är många som kommer att tycka om dagens inlägg, då det idag kommer att handla om platsbyggda möbler i Helsingborg med omnejd, vilket jag vet att många av er är intresserade utav. Jag vill först och främst tipsa er om ett företag som jag och min man valde att anlita för ett tag sedan, nämligen Ronnefors Snickeri. Ronnefors Snickeri är ett företag som vi fick som tips utav en släkting till min man, och som jag verkligen kommit att tycka om. Som ni vet älskar jag platsbyggda möbler, då jag anser att dessa möbler blir mer personliga. Jag är väldigt glad och tacksam över att vi hittat just Ronnefors Snickeri, då jag tidigare stött på en hel del olika företag som sagts kunna hjälpa mig med platsbyggda möbler, men som tyvärr varit väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är tråkigt. Personalen hos Ronnefors Snickeri är otroligt kunniga inom det här med kundservice, vilket såklart är någonting som är viktigt när det kommer till ett företag. Jag tycker tyvärr att det idag är alldeles för få företag som arbetar med just kundservice, vilket är synd, då det är på detta sätt som man som kund kan känna sig trygg och bekväm med sitt val av företag. Jag kände mig sedd och viktig för personalen, som under hela processen arbetade med mina egna behov och önskemål.

Möblerna som jag och min man köpte utav Ronnefors Snickeri blev fantastiskt fina, och jag känner mig så nöjd och tacksam över den hjälp som vi fått utav personalen. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg, Höganäs eller Ängelholm med omnejd att vända er till just Ronnefors Snickeri. 

Du gillar kanske också...