Kraftig viktminskning med rätt hjälp

Jag sitter ute på verandan och trots att klockan är 23, så är det fortfarande hyfsat ljust här uppe i Östersund. Jo, det är ju nästan midnattsol ute och livet känns fint på mer än ett sätt. Jag är en nattuggla och nu ska jag skriva några rader till er, mina läsare, om ett företag här i Östersund som har hjälpt mig till ett sundare liv. Företaget heter Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering och detta ställe kom jag i kontakt med i och med att min läkare hade föreslagit en operation mot min övervikt. Kakor, bullar, godis, läsk, pizza, och en hel del alkohol, allt var sådant som jag tidigare tröstade mig med. Jag åt och drack på mina känslor. Maten var min drog. Även om jag inte var alkoholist, så hade jag en riskkonsumtion. Jag tänkte som så, att nog borde jag kunna göra något åt min situation utan att behöva ta till så drastiska åtgärder som en fetmaoperation. 

 

Jag fick komma till Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering och här så fick jag lära mig mer om kost och sockerberoende. Jag fick professionell rådgivning och så fick jag en diet att följa. Jag började också inse, vad maten fyllde för behov. Rådgivningen som jag har fått har hjälpt mig att ta tag i mitt liv. Nu är jag 26 kg lättare och dricker inget starkare än mineralvatten. Någon operation blir det inte. Tack vare den fina hjälp som jag har fått här på Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering, vill jag rekommendera också er att boka tid.  De erbjuder rådgivning och coachning, som anpassas efter de behov och önskemål som just du har. De arbetar inom sockerberoende, kostrådgivning, stress, medveten andning och mycket annat. Har du något som du känner att du borde ta tag i, vänta inte utan gör det nu! Du har allt att vinna, och inget att förlora på det! 

Du gillar kanske också...