Hjälp med byggprojekt

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg på min blogg! Jag har sett att det här med bygg i Hisings Backa är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför att jag skulle försöka vara till så stor hjälp som jag kan, och skriva ett inlägg om just detta. Kakelhem Byggservice AB är ett företag som jag valde att anlita i höstas, när jag behövde hjälp med att bygga en trappa upp till ytterdörren hemma hos mig. Jag har tidigare haft stora problem med att hitta företag som jag känner mig trygg och bekväm med, då många utav de företag som jag kontaktat har varit oseriösa och oprofessionella, vilket har varit väldigt synd. Kakelhem Byggservice AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon valde att vända sig till dem när det kom till ett byggprojekt hemma hos henne. Jag kände direkt att Kakelhem Byggservice AB var ett pålitligt och seriöst företag, som verkligen skulle kunna ge mig den hjälp som jag behövde. De som arbetar hos Kakelhem Byggservice AB är otroligt kunniga och erfarna när det gäller det här med kundservice, vilket var otroligt roligt att se. Jag anser att det idag är alldeles för få företag som arbetar med det här med kundservice, vilket är synd, då det är detta som gör att man som kund känner sig trygg och säker i sitt val av företag.

Personalen var trevlig och tillmötesgående, och visade direkt att de ville skapa en bra relation till mig som kund, vilket var otroligt roligt att se. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Hisings Backa med omnejd att vända er till just Kakelhem Byggservice AB. 

Du gillar kanske också...